Matti Glad

Micro Magicin palveluksessa:
15v 4kk 18pv

Myymäläpäällikkö
Store Manager

Koulutus:
Matti on valmistunut tietotekniikan merkonomiksi.

Sertifikaatit:
-Understanding, Adobe Creative Cloud for teams
-Selling, Adobe Creative Cloud for teams
-Adobe Creative Cloud for education
-Acrobat DC, Work Anywhere, Sign Anything, Channel-Handling

-F-Secure Policy Manager 10.10 and Client Security 9.32 certified
-F-Secure Protection Service for Business 5
-Fujitsu SELECT Partner Mobility
-Fujitsu Myynnin sertifikaatti
-Microsoft Authorized Refurbisher
-Microsoft Authorized Education Reseller - Academic Volume Licensing


Erityisosaaminen:
Matti tuntee tietotekniikan moninaiset kiemurat hyvin. Suurimmat Matin tekniset vahvuudet ovat erilaisten sovellusten hallinnassa. Matti on myös tietoturvatuotteiden verraton osaaja.

Matti on myös asiakaspalvelun ja myynnin luja ammattilainen ja mitä moninaisempien järjestelmäratkaisujen suunnittelu on Matille tuttua puuhaa sekä pienemmille että suuremmille yrityksille.

Kielitaito:
Suomi, äidinkieli
Englanti, sujuva

Työkokemus:
Matilla on pitkä työhistoria tietotekniikan alalla sekä kokemusta myös oman yrityksen pyörittämisestä. Merkonomiopintojen työharjoittelu toi aikoinaan Micro Magiciin ja sen jälkeen Matti jäi Micro Magiciin töihin. Vuodesta 2005 lähtien toiminut Nummelan Micro Magicin myymäläpäällikkönä. Nykyään enenevissä määrin työtehtäviin kuuluu myös vaativimpien yritysratkaisujen myyminen ja toteuttaminen.

Harrastukset:
Tietotekniikka on työn ohella myös harrastus. Vapaa-aika kuluu pääosin perheen ja vuonna 2012 rakennetun omakotitalon viimeistelyn kanssa. Välillä aika kuluu myös tietokonepelien parissa tai autoa tuunatessa. Lisäksi Matti tunnustautuu karavaanariksi.

Muuta:
Matti asuu Nummelassa Linnanniitun ekokylässä itse rakennuttamassaan omakotitalossa. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi tytärtä sekä kaksi poikaa, joista toinen on tähtenä taivaalla.