Myymalat pieni

23.08.2007

Micro Magic hakee uutta myymäläpäällikköä Porin liikkeeseen

Micro Magic Oy on tällä hetkellä Ikaalisissa, Nummelassa ja Porissa toimiva täydenpalvelun IT-talo, joka tarjoaa palveluitaan sekä yrityksille että yksityisille. Micro Magic myy IT-laitteita, -ohjelmia ja -tarvikkeita, tarjoaa asennus-, huolto-, sekä ylläpitopalveluita ja toimii pk-yrityksille kokonaisvaltaisena IT-järjestelmien toimittajana. Yritys on alun perin perustettu Ikaalisissa 1996.

Haemme nyt Porin liikkeeseen MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ. Omaat teknisen tai kaupallisen koulutuksen. Odotamme sinulta myös vahvaa näyttöä kaupallisista tehtävistä. Ottaen huomioon toimintamme, odotamme sinun omaavan tietotekniikan syvällistä tuntemusta, työkokemus tästä katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta myös kohtuullista englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista. Kaiken tämän lisäksi olet ulospäinsuuntautunut, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen.

Tehtäväsi on ottaa vastuullesi Porin liikkeen kokonaisvaltainen pyörittäminen. Tehtäviisi kuuluu päivittäisten myynti- ja asennustehtävien lisäksi huolehtia varaston täydennyksestä, suunnitella markkinointia yhdessä yrityksen muiden henkilöiden kanssa, käsitellä mahdollisia reklamaatioita, huolehtia takuuvaihtojen toimivuudesta, pitää yhteyttä tavarantoimittajiin ja valmistajiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, olla aktiivisesti yhteydessä muihin liikkeisiimme ja näin edesauttaa synergiaetujen muodostumista. Mikäli mielenkiintosi ja osaamisesi riittävät voit sinä olla rakentamassa myös b to b asiakassuhteita Satakuntaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan IT-alan sydämessä. Kevyt, nuorekas ja joustava organisaatiomme antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi. Yrityksemme kasvaessa nopeasti sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi kohti uusia haasteita. Työssäsi saat olla jatkuvasti tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Jokainen työpäivä on varmasti erilainen.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kimmo.haapavuori@micromagic.fi. Odotamme hakemustasi 7.9.2007 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työhön perehdyttämisjakso tullaan toteuttamaan luultavimmin Nummelan liikkeessämme. Liitäthän hakemukseen palkkatoivomuksen, kopiot todistuksistasi, sekä CV:n.