Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

Asennus- ja huoltopalvelu - aina valmiina auttamaan!

Micro Magicin nopea ja joustava asennuspalvelu auttaa kaikissa IT-laitteistojen asennuksissa ja huolloissa. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus erilaisista toimintaympäristöistä ja siksi olemmekin vakiinnuttaneet paikkamme niin kotikäyttäjien kuin pk-yritystenkin kumppanina.

Tietokonehuolto kotikäyttäjille Ikaalisissa ja Nummelassa

Suoritamme nopeasti ja ammattitaitoisesti erilaiset tietokonehuollot ja oheislaitteiden huollot. Käyttöjärjestelmien asennukset, ajuriongelmat, virusten poistot, vianhaku, pölyjen puhdistus ym. Olipa kyseessä pöytätietokone, läppäri, tulostin, monitoimilaite tai jokin muu IT-laite, asiantunteva huoltopalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa.

Suoritamme tietokoneiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä myymälässämme Ikaalisissa ja Nummelassa. Tulemme myäs mielellämme suorittamaan asennukset ja huollot paikanpäälle kotiinne. Muistathan, että kotona suoritetuista tietokoneasennuksista saat myös kotitalousvähennystä. älä epäröi ottaa yhteyttä, olipa tarpeesi minkälainen tahansa.

Kattavat asennus- ja huoltopalvelut yrityksille valtakunnallisesti

Tuotteistettu asennuspalvelumme mahdollistaa asiakaskohtaisen räätälöinnin. Asennamme laitteet ja ohjelmistot valmiiksi käyttökuntoon. Tarjoamme yrityksille verkkoasennukset sekä palvelinten asennukset. Huollamme laitteet halutussa laajuudessa ja voimme mm. vastata ohjelmistopäivityksistä ja virustarkistuksista sopimuksen mukaan.

Voimme huoltaa palvelimet, pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, tulostimet ja muut laitteet myymäläissämme, mutta tulemme mielellämme suorittamaan asennukset myäs yrityksenne tiloihin. Uudet laitteet voimme toimittaa valmiiksi käyttäkuntoon asennettuina, avaimet käteen -periaatteella.

Asiantunteva IT-tukipalvelu

Jotta sinä voit keskittyä työhäsi ja saada täyden hyödyn irti laitteistostasi, tukipalvelumme palvelee sinua kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Tukipalvelu räätälöidään juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Yksityisasiakkaille tarjoamme tukipalvelut voimassa olevan sopimuksen ja liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti. Sopimusasiakkaille tukipalvelut ovat tarvittaessa käytettävissä ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!