Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

Yritysratkaisut

Micro Magic on yritysasiakkaidensa pitkäaikainen ja luotettava ICT-ratkaisujen kumppani. Vankka kokemuksemme erilaisista toimintaympäristöistä takaa sen, että vastaamme aina asiakkaidemme erityistarpeisiin juuri oikeilla, heille räätälöidyillä ratkaisuillamme. Tarjoamme yrityksille monipuolisia palveluita, tuotteita ja ratkaisuja.

Asiakastyytyväisyyden pidämme korkealla nuorten, osaavien ja motivoituneiden ammattilaistemme avulla, jotka tuntevat laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun merkityksen.

Laitteet

Micro Magicin tuotevalikoimiin kuuluu yrityksille soveltuvat laitteet niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Tarjoamme pöytätietokoneiden ja kannettavien lisäksi myös raskaaseen suunnittelukäyttöön soveltuvat tehotyöasemat. Kauttamme saat myös tablet-laitteet sekä matkapuhelimet valmiiksi käyttökuntoon asennettuna.

Toimitamme ja asennamme palvelimet asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Vastaamme myös mieluusti palvelinten ylläpidosta sekä varmistuksista.

Tulostusratkaisuissa pienempien tulostimien lisäksi toimitamme myös järeät Konica Minolta monitoimilaitteet huoltosopimuksella.

Asennus, huolto, ylläpito, tukipalvelu

Olemme aidosti palveleva IT-kumppani, joten tarjoamme kaikkien laitteiden asennukset tarpeidenne mukaisesti niin myymälöissämme kuin yrityksennekin tiloissa. Suoritamme laitteiden huollot nopeasti ja ammattitaidolla.

Yrityksille tarjoamme myös ylläpitopalvelut tarpeiden mukaan. Ylläpitosopimukseen voi kuulua mm. yrityksen työasemat, palvelimet, tulostinlaiteet, verkkoympäristö ja palomuurit.

Voimme tarjota myös tukipalvelun yrityksenne IT-ympäristölle haluamassanne laajuudessa.

Pilvipalvelut

Micro Magicin tytäryhtiö Magic Cloud Oy on suomalaisten pilvipalveluiden edelläkävijä. Magic Cloudin palveluvalikoimiin kuuluvat mm. etätyöpöytä, ohjelmistohosting, sähköpostipalvelut, sähköpostin salaus, tiedostojen jakaminen sekä virtuaalipalvelimet.

Kysy lisää yritysmyynnistämme!