Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki

 

Asiakkaitamme

Näytä referenssit jotka käyttävät palvelua:

MagicDesk
MagicHotel
MagicService
MagicMail
MagicSafeMail
MagicShareFile

Acquit Oy, Helsinki

TÄRKEINTÄ ON ETTÄ HOMMA TOIMII

Acquit Oy on vuonna 1995 perustettu tilitoimisto, joka palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Acquit tuottaa asiakkailleen laadukkaita kirjanpitopalveluita siten, että niin yrittäjä kuin kirjanpitäjäkin voi nukkua yönsä rauhassa. Tilitoimisto on yrittäjän tärkein apuri, ja sen tehtävä on auttaa yritystä niin kuin hoitaisi omaa yritystään.


Ennen Acquitin ja Magic Cloudin välistä yhteistyötä taisteltiin Acqutin toimistolla lukuisten erilaisten ICT-ongelmien kanssa. Apua haettiin niin ystäviltä kuin myös erilaisilta IT-alan toimijoilta. Haasteet helpottivat, kun Acquit valitsi Magic Cloudin tietoteknisen ympäristönsä ylläpitäjäksi.


Magic Cloud toteutti Acquitille MagicDesk-ympäristön, jonka myötä käyttäjien Windows-työpöydät ohjelmineen ja tiedostoineen siirtyi turvalliseen suomalaiseen pilvipalveluun. Lisäksi Acquitilla on käytössään sekä MagicMail-sähköpostipalvelu että Magic SafeMail sähköpostin salauspalvelu.


”Tärkeintä on, että homma toimii. Kun otamme yhteyttä Magic Cloudin tukipalveluun, ongelmatilanteet ratkaistaan todella nopeasti. Ohjelmapäivitysten aikataulut sovitaan etukäteen, jolloin ohjelmat on aina käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan”, kertoo Acquitin toimitusjohtaja Tarja Lamberg.


”Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä”, jatkaa Tarja Lamberg.


Acquit hankkii Magic Cloudin kautta myös IT-laitteet. Esimerkiksi tablet-laitteet tulevat Magic Cloudilta valmiiksi käyttökuntoon asennettuina.


”On helppoa, kun Magic Cloud tietää ja tuntee kaikki meidän systeemit”, päättää Lamberg.

Acquit Oy - Helsinki - http://www.acquit.fi/Ikaalisten kaupunki, Ikaalinen

Käytössä olevat palvelut:
MagicSafeMail

TÄRKEINTÄ SÄHKÖPOSTIN SALAUKSESSA ON PALVELUN TOIMIVUUS JA SKAALAUTUVUUS

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki on reilun 7000 asukkaan idyllinen koulutus-, matkailu- ja kulttuurikaupunki. Ikaalisten Kaupunki tunnetaan mm. Sata-Häme Soi –juhlista, Ikaalisten Kylpylästä sekä vanhasta kauppalasta, jota on kutsuttu Suomen pienimmäksi, vanhimmaksi ja kauneimmaksi kauppalaksi.


Kuten monilla muillakin kunnilla, niin myös Ikaalisten kaupungilla tuli aiheelliseksi pohtia tapoja, joilla pystyttäisiin lisäämään tietoturvallista sähköistä tiedonvälitystä ja nopeuttamaan tiedon siirtymistä paikasta toiseen. Yhtenä haasteena kaupungin kokoon nähden on runsas toimipisteiden määrä.


”Lopulta päädyimme siihen, että meidän täytyy saada siirrettyä tietoja toimipisteestä toiseen ja yhteistyökumppaneille salatussa muodossa, mielellään sähköpostin kautta”, kertoo Ikaalisten kaupungin tietojärjestelmäsuunnittelija Mika Lehtonen.


”Haimme Pirkanmaan Yrittäjien hankinta-asiamieshankkeen kautta vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa talousarviohankkeita. Kun osoittautui että voisimme välttää omat palvelininvestoinnit ostamalla palvelua paikalliselta yritykseltä, päädyimme kokeilemaan Magic SafeMailia. Testiryhmän lausunnot olivat positiiviset ja tilasimme tarpeitamme vastaavan määrän salattuja sähköpostiyhteyksiä”, taustoittaa Ikaalisten kaupungin kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä.


”Tärkeimpiä seikkoja ovat palvelun toimivuus ja sen skaalautuvuus tarpeisiimme. Kaikilla ei ole tarvetta salattuun postiin, mutta nyt salausta tarvitsevat saavat palvelun käyttöön nopeasti”, kuvailee Mäntylä.


Magic SafeMail –salaus integroitiin Ikaalisten kaupungin olemassa olevaan Microsoft Exchange -sähköpostijärjestelmään. Sähköpostiviestiä lähettäessään käyttäjä valitsee, lähteekö viesti salaamattomana vai salattuna.


”Mitään salauksen käyttöön liittyviä ongelmatilanteita ei ole tullut vastaan”, päättää kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä.

Ikaalisten kaupunki - Ikaalinen - http://www.ikaalinen.fiTilitoimisto Minna Väliaho Oy, Kankaanpää

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotel

LUOTETTAVUUS JA AMMATTITAITO OVAT HYVÄN YHTEISTYÖN PERUSTA

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy on noin viisi henkilöä työllistävä kankaanpääläinen tilitoimisto. Henkilöstöstä jopa neljä on suorittanut arvostetun KLT-tutkinnon. Tilitoimisto Minna Väliaho panostaakin jatkuvaan kouluttautumiseen ja tekee yhteistyötä myös alueen muiden tilitoimistojen kanssa. Tilitoimisto haluaa erottua osaavana ja neuvovana toimistona.


Koska tilitoimiston IT-ympäristön ylläpitäminen vaatii aikaa ja osaamista, oli pilvipalveluun siirtyminen mieluisa vaihtoehto myös Tilitoimisto Minna Väliaholle.


”Toimistomme koneet olivat kesällä 2012 tulossa käyttöikänsä päähän ja niiden uusiminen ja päivitys oli ajankohtaista. Tässä kohtaa pilveen siirtyminen oli hyvä ja ajankohtainen vaihtoehto”, kertoo toimitusjohtaja Minna Väliaho.


Tilitoimisto Minna Väliahon koko IT-ympäristö siirrettiin pilveen loppukesällä 2012, ja heille otettiin käyttöön monipuolinen ja vaivaton MagicDesk-pilvipalvelu.


”Yhteistyömme on sujunut hyvin. Tarvittaessa olemme saaneet apua puhelimitse ja palvelu on ollut ystävällistä ja nopeaa. Eikä meidän välillä vähän tyhmiinkin kysymyksiimme ole koskaan suhtauduttu alentuvasti tai väheksyen”, kuvailee Väliaho.


Tärkeimpinä asioina Minna Väliaho pitää Magic Cloudin palvelun luotettavuutta ja henkilöstön ammattitaitoa.


”On helppo hengittää, kun ei tarvitse itse murehtia ihan kaikesta. Sovitut asiat on tehty aikataulujen mukaisesti”, sanoo Minna Väliaho.

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy - Kankaanpää - http://www.tilitoimistovaliaho.fi/Tilikeskus-yhtiöt, Turku, Raisio, Kaarina

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicService
MagicMailMagicShareFile

Kaikki taloushallinnon palvelut tarjoava Lounais-Suomen markkinajohtaja.

Tilikeskus-yhtiöt

Laidasta laitaan taloushallinnon palveluita tarjoavat Tilikeskus-yhtiöiden viisi eri toimipistettä muodostavat kokonaisuuden jonka vuoksi Tilikeskus-yhtiöistä käytetäänkin termiä Taloushallinnon toimisto, perinteisemmän tilitoimisto-kuvauksen sijaan.

Tilikeskus-yhtiöt palvelevat pitkällä asiantuntemuksella yli 1000 kirjanpitoasiakkaansa ohessa niin yritysjärjestelyissä, lakipalveluissa kuin palkka- sekä henkilöstöhallinnan asioissa.Taloushallinnon sähköisiä palveluita Tilikeskus-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen laajalla kirjolla, mutta edelleen heille on ensiarvoisen tärkeää toimia kumppanina jonka puoleen voi kääntyä myös sovituiden palveluiden ulkopuolisissa asioissa.

”Palveluntarjoajan pitkä kokemus taloushallintaohjelmistojen ylläpidosta on ollut suuri etu Magic Cloudin kanssa toimiessa.” – Kertoo Tilikeskus-yhtiöiden toimitusjohtaja Tapio Peltomäki.

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa oli alusta saakka selkeästi suunniteltua. Siirtotoimenpiteet Magic Cloudin konesaleihin mm. sähköposteista sekä taloushallinnon ohjelmistoista on tehty toimipiste kerrallaan, jolloin olemme pystyneet minimoimaan siirtotöistä aiheutuneet katkokset. Tekninen osaaminen sekä joustavat ratkaisut järjestelmäintegraatioiden suhteen ovat helpottaneet Tilikeskus-yhtiöiden eri toimipisteiden välistä tiedonvälitystä.

Tilikeskus-yhtiöiden tarpeet sekä Magic Cloudin tarjoamat palvelut ovat vastanneet toisiaan ja tämän johdosta, yhteistyö tulee jatkumaan yhä uusien palveluiden muodossa. Monipuolinen kumppanuussuhde heijastuu myös loppuasiakaskentän tyytyväisyyteen ja pitää työntekijöiden IT-huolet minimissään.

Tilikeskus-yhtiöt - Turku, Raisio, Kaarina - http://www.tilikeskus-yhtiot.fi/TiliNeloset Oy, Helsinki, Lahti, Mäntsälä ja Kittilä

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicMail
MagicSafeMail

TILINELOSET OY TARJOAA ASIAKKAILLEEN MONIPUOLISET SÄHKÖISET PALVELUT

TiliNeloset Oy

TiliNeloset Oy on Helsingissä, Mäntsälässä, Lahdessa ja Kittilässä toimiva tilitoimisto-organisaatio. Helsingissä, Mäntsälässä ja Lahdessa yritys toimii nimellä TiliNeloset Oy. Kittilässä toimii yrityksen osakkuusyhtiö Kittilän Tilipalvelu Oy.


TiliNeloset Oy:lle asiakastyytyväisyys sekä tilitoimiston ja asiakkaan välinen luottamus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Yritys haluaa tarjota kaikki sähköiset taloushallinnon palvelut asiakkaidensa käyttöön asiakasyrityksen koosta riippumatta. TiliNeloset tarjoaa taloushallinnon palvelut luotettavasti ja kohtuullisin kustannuksin.


Koska taloushallinnon ohjelmistot kehittyvät ja päivittyvät nopeassa tahdissa, vaativat ne jatkuvaa ylläpitoa. Palvelinympäristön ylläpitäminen vaatii päivittäistä hallinnointia ja vahvaa osaamista. Koska tämän tyyppiset toimet eivät kuulu tilitoimiston ydinliiketoimintaan, on TiliNeloset ja Kittilän Tilipalvelu halunneet ulkoistaa ICT-ympäristönsä alan ammattilaisille.


”Kun tapasimme Magic Cloudin edustajan kanssa, kävimme tarkasti heidän palveluitaan ja toimintaperiaatteitaan lävitse. Tulimme nopeasti vakuuttuneiksi siitä, että heidän palvelut ovat juuri sellaisia, mitä me tarvitsemme”, kertoo TiliNeloset Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Autioniemi.


”Yhteistyö Magic Cloudin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Yksi tärkeimmistä asioista on tuen tavoitettavuus. Magic Cloudin tukeen on saanut tarvittaessa yhteyden heti, ja asiat on selvitetty nopeasti. Kaikki ohjelmistojen päivitykset ovat sujuneet aina aikataulujen mukaisesti”, kuvailee Autioniemi.


Vaikka Kittilän Tilipalvelu nimensä mukaisesti toimii hyvinkin kaukana Kehä III:n pohjoispuolella, toimivat Magic Cloudin pilvipalvelut ongelmitta. Myös Kittilän Tilipalvelun sekä TiliNeloset Oy:n lukuisat asiakkaat käyttävät jokapäiväisessä toiminnassaan Magic Cloudin pilvipalveluita. Asiakkaiden joukossa on suuriakin yrityksiä, ja palaute käyttäjiltä on ollut vahvasti positiivista.


Kun Autioniemeltä kysyy tärkeimpiä asioita yritysten välisessä yhteistyössä, nousee kaksi seikkaa ylitse muiden. Nämä asiat ovat luotettavuus sekä tuen ja henkilökunnan hyvä tavoitettavuus.

TiliNeloset Oy - Helsinki, Lahti, Mäntsälä ja Kittilä - http://www.tilineloset.fi/Yrityspalvelu Sunprofit Oy, Vaajakoski ja Vantaa

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicMail

AMMATTITAITOINEN JA RENTO ILMAPIIRI LUO VAHVAN POHJAN YHTEISTYÖLLE

Yrityspalvelu Sunprofit Oy

Yrityspalvelu Sunprofit Oy on tilitoimisto, joka toimii Jyväskylän kupeessa Vaajakoskella, sekä Vantaalla. Sunprofit on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa taloushallintopalveluita kokonaisvaltaisesti. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaalleen reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta, ajasta ja paikasta riippumatta.


Yrityspalvelu Sunprofitin asiakkaina on paljon yrittäjiä, jotka ymmärrettävästi haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa, eikä aikaa tai energiaa jää aina ”paperiasioille”. Tästä syystä taloushallinnon asioita hoidetaan usein virka-ajan ulkopuolella. Magic Cloudin tarjoamat pilvipalvelut tarjoavat tähän oivallisen toimintamallin. Koska kaikki ohjelmistot ja tiedostot toimivat pilvipalvelupohjaisesti, on niihin aina pääsy ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.


”Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Toisena tavoitteenamme oli säästää omaa aikaamme IT-asioissa, jotta voisimme keskittyä entistä paremmin ydinosaamiseemme. Halusimme myös olla varmoja siitä, että tietoturva-asiat hoidetaan asianmukaisesti. Magic Cloudin ja Micro Magicin ansiosta meidän ei tarvitse enää miettiä tietoteknisiä asioita”, kertoo Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.


Ratkaisevia tekijöitä Sunprofitin päätymisessä Magic Groupin tarjoamiin palveluihin olivat yksilöllisesti räätälöitävät ratkaisut, jotka vastaavat yrityksen tarpeita. Sunprofitilla on käytössä MagicDesk-pilvipalvelu, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen tietotekniikkaan. Atsoftin Asteri –ohjelmisto on täysihoidossa Magic Cloudin konesalissa ja viestintäratkaisuna on MagicMail-sähköpostipalvelu.


”Tuen tavoitettavuuteen ja sen laatuun olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Pienimmätkin ongelmat otetaan riittävällä vakavuudella ja asiat hoidetaan sovitussa aikataulussa kuntoon”, kuvailee Mikko Karhinen. ”Päivityksistä informoidaan asiakasta hyvissä ajoin ja myös mahdollisista ongelmatilanteista raportoidaan avoimesti”, jatkaa Mikko.


Tärkeimmiksi asioiksi yritysten välisessä yhteistyössä Mikko Karhinen nostaa Magic Groupin ammattitaidon ja vahvan kokemuksen tilitoimistoalan IT-ympäristöistä. Myös asiakaspalvelun tavoitettavuus on ensiarvoisen tärkeää.


”Meille on erittäin tärkeää, että asiakaspalvelu on joustavasti tavoitettavissa ja asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Micro Magicilla ja Magic Cloudilla on ammattitaitoiset ja rennot tekijät, joiden kanssa on helppo asioida”, päättää Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.

Yrityspalvelu Sunprofit Oy - Vaajakoski ja Vantaa - http://www.sunprofit.fi/Nummelan Tilikulma Oy, Nummela

Käytössä olevat palvelut:
MagicMail

SÄHKÖPOSTIPALVELUISSA ON EROJA – MAGICMAIL SIIRSI NUMMELAN TILIKULMAN UUTEEN AIKAAN

Nummelan Tilikulma Oy

Aika MagicMailin käyttöönoton jälkeen on kuin uuden ajan alku – enää ei tarvitse arvuutella ovatko sähköpostit menneet perille tai onko jokin viesti kadonnut matkanvarrelle.

"Siirryimme käyttämään Micro Magic Oy:n ja sittemmin Magic Cloud Oy:n MagicMail –sähköpostipalvelua alkuvuodesta 2011. Sähköpostien käyttöönotto sujui vaivattomasti ja opastus oli käytännönläheistä. Vanhat sähköpostit säilyivät tallessa ja uudet löytävät hyvin perille. Sähköpostitilaa on riittävästi eikä roskapostia tule tehokkaan suodatuksen ansiosta" kuvailee Rauni Vilmunen Nummelan Tilikulmasta.

Nummelan Tilikulmalle on tärkeää, että IT-asiat toimivat nopeasti ja mutkattomasti. Ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti ja tyhmiä kysymyksiä ei tunneta. Micro Magic on toimittanut Nummelan Tilikulmalle PC-laitteet ja tulostimet. Myös tulostimien ylläpito on hoidettuna, eikä asiakkaan tarvitse miettiä tarviketoimituksia.

"Meillä ei ole aikaa eikä halua perehtyä IT–asioihin vaan haluamme keskittyä omiin töihin", kertoo Nummelan Tilikulman Leila Laaksonen.

"Micro Magicin ja Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja. Palvelu on aina nopeaa ja ystävällistä", kehuu Leila.

Nummelan Tilikulma Oy - Nummela - http://www.nummelantilikulma.fi/Aureco Oy, Tampere

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotel

AURECO OY:LLE LÄHEINEN SUHDE IT-TOIMITTAJAAN ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ

Aureco Oy on tamperelainen pitkänlinjan tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat 30 vuoden taakse. Aureco on perheyrityksen omainen, pieni ja joustava, täydenpalvelun tilitoimisto. Aurecolle on tärkeää, että jokainen yrityksen asiakas on yksilö ja jokaisen asiakkaan taloushallinnolliset ratkaisut katsotaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Aurecossa halutaan keskittyä olennaiseen, yrityksen ydinliiketoimintaan. On tärkeää, että yrityksen tietotekniset ratkaisut ovat yrityksen tarpeiden mukaisia ja ehdottoman toimivia. Tämän vuoksi Aureco onkin valinnut Micro Magicin IT-yhteistyökumppanikseen. Micro Magic on toteuttanut tilitoimistolle MagicDesk-virtuaalityöpöytäympäristön. Tämän kokonaisvaltaisen ratkaisun ansiosta yrityksessä ei ole enää käytössä lainkaan perinteisiä työasemia eikä yrityksen itsensä tarvitse miettiä esimerkiksi toimisto- ohjelmiin, verkkoympäristöön ja tietoturvaan liittyviä asioita.

Aurecolle IT-ympäristön toimivuus ja läheinen suhde IT-toimijaan on ensiarvoisen tärkeää.

"On tärkeää, että jos eteen tulee jokin tietotekninen kysymys, tiedän heti kehen voin olla yhteydessä ja saan apua tarvittaessa nopeasti" kertoo Kristiina Koivista Aurecosta.

"Aina kun Micro Magiciin soittaa, niin saa nopeaa ja käytännönläheistä palvelua. Ei tarvitse itse miettiä ja yrittää ratkoa juttuja kun on tuki ja turva lähellä", jatkaa Kristiina.

Aureco ei pyri kasvattamaan liiketoimintaa pelkän kasvamisen ilosta. Isot yritykset muuttuvat äkkiä kasvottomaksi jättiläiseksi, joiden kanssa asioiminen voi olla hankalaa. Aurecon ja Micro Magicin toiminnassa tämä on yhteinen piirre, molemmissa yrityksissä yritys ja asiakkaat tuntevat toisensa henkilökohtaisesti.

"Isoihin yrityksiin soittaessa saa kuunnella musiikkia linjalla pitkät tovit. Yhteyshenkilöillemme Timpalle tai Keijolle on helppo soittaa ja asioihin saa vastauksen yleensä saman tien", korostaa Aurecon toimitusjohtaja Lea Koivisto.

"MagicDesk-päätelaitteet ovat toimineet moitteetta. Micro Magic on hoitanut kaikki asennukset ja päivitykset kuten on sovittu", kertoo Lea Koivisto.

"Itseäni kun ei tekniikka edes kiinnosta ja kun koko ajan tulee uutta, niin hyvä yhteistyökumppani on kullan arvoinen", naurahtaa Lea.

Aureco Oy - Tampere - http://www.aureco.fi/Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy, Kuopio

Käytössä olevat palvelut:
MagicService

SATAPROSENTTINEN LUOTTAMUS ON KAIKEN PERUSTA

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Kuopiolainen Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy on suurehko taloushallintoalan yritys, jossa työskentelee 12 henkeä. Tästä syystä myös yrityksen vaatimustaso on korkealla. Micro Magicin asiakkaana Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy on ollut useamman vuoden ja toimitusjohtaja Sirpa Koposella on pelkästään positiivista sanottavaa yhteistyöstä.

"Yhteistyömme alkoi muutama vuosi sitten, kun hankimme etäyhteyden ja koneita Micro Magicilta. Laitehankintojen myötä ajankohtaisiksi tulivat myös ylläpitoon liittyvät kysymykset ja laajin yhteinen projektimme oli kokonaan uuden verkkoratkaisun luominen yrityksellemme", Koponen kertoo.

Hän myöntää, että verkkoratkaisun onnistuminen hieman jännitti aluksi, mutta Micro Magicin henkilökunnan vertaansa vailla oleva asiantuntemus ja palvelualttius vakuuttivat hänet.

"Minä luotan Micro Magicin miehiin sataprosenttisesti. He tietävät täsmälleen tarpeemme ja osaavat nopeasti ja varmasti sanoa mikä ratkaisu on meille paras. Silloin itsellekin jää enemmän aikaa hoitaa omia asiakkaita", kertoo tyytyväinen Koponen.

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy - Kuopio - http://www.tilipalvelukoponen.fi/